Over het vage veest

Tot ik op 8 februari jl live was op instagram wist ik zelf nog niets van dit veest. Ik vind het daarom extra leuk om jou hiervoor uit te nodigen, want ik geloof dat er meer gespeeld mag worden! Dat er veel meer ruimte mag zijn voor spontaan, voor onverwacht en voor jezelf verbinden met mensen die iets voor jou kunnen betekenen.

Want dit veest ontstond spontaan tijdens die live uitzending op Instagram. Daar vertelde ik dat ik een gesprek had gehad en ze hoorde zeggen: ‘wij zien jou helemaal enthousiast worden, maar vinden het wel vaag.’

Ze ervaren mijn gesprekken als fijn, maar wat ik doe……dat is bijna niet uit te leggen. Ze zeggen wel dat ik van iets groots en ontastbaars, iets kleins en praktisch maak. Maar hoe dan? 

‘Wendy je doet echt iets vaags. Maar ik ben zo blij dat het werkt.’, is een vaak gehoorde opmerking. 

Ik heb zo’n leuke locatie gevonden om deze dag te geven. We zijn die dag namelijk ontzettend welkom bij De Heicohoeve in Zutphen. Een landelijk gelegen en spik splinter nieuw gebouwde, industrieel en fijne groepsruimte waar je direct het gevoel hebt dat je thuis komt.

Een programma, dat is er niet. Tenminste, niet voor de inhoud. 

De start (inloop 9.30 uur, starten 10.00 uur) de lunch zo rond 12.30/13.00 uur en de eindtijd van 16.00 uur die zijn bekend. Alles er tussen ligt aan wat jij aan ervaringen meeneemt die dag. 

En dat maakt het heerlijk vaag. Niemand weet wat gaat komen. En ik verbind alle ervaringen met jezelf en de ander. Ik vaar goed op niet weten, vind het gaaf om je met nieuwe mensen te verbinden en vind het vooral tof om jou met inzichten en een fijn gevoel naar huis te laten gaan.

Wat ik helemaal gaaf vind, is dat Iris Roeters mij die dag ondersteunt. Iris is logopedist en werkt met kinderen met een lichamelijk en/of verstandelijke beperking. Iris is inmiddels door mij opgeleid en kan vragen stellen en voelen als de beste en is voor mij een fijne aanvulling op deze dag. En ik weet ook zeker dat zij dat voor jou is.

De kosten voor deze dag zijn 65 euro. En dat is inclusief BTW, de lunch, de locatie, koffie/thee, water en ik hoop ook mooi weer.

Wat je nodig hebt voor deze dag is jezelf. Precies zoals je die dag bent. Er zijn geen kledingvoorschriften, behalve dat ik vermoed dat het handig is om wandelschoenen mee te nemen. Bij goed weer werken we buiten.

Oh ja! Bij voldoende belangstelling kan ik er een tiny huisje bij huren. In een tiny huisje kunnen 6 personen logeren. Vermeld bij je aanmelding of je daar gebruik van wil maken, dan ga ik dat doorgeven aan de eigenaar. De kosten hiervoor zijn niet in de prijs in begrepen.

Koop hier je kaartje: