Hou jij je sterk,
luister je iets te vaak naar het
advies van de ander
en ben jij daardoor aan het
overleven?

Hou jij je sterk,
luister je iets te vaak naar het
advies van de ander
en ben jij daardoor aan het
overleven?

Kiezen voor jezelf is een van de moeilijkste dingen die er is.
Wel een van de belangrijkste.

 

Hard werken, een ander op weg helpen, er zijn voor je kinderen, het huishouden, oh en nog de clubjes, sporten en je partner. Als je thuis komt, ligt daar toch nog de strijk, speelgoed, administratie enz.

Ondertussen probeer je nog iets voor jezelf te doen. Meestal mislukt dat.

Want je wil niet achterblijven bij je vrienden en collega’s. Je wilt overal bij zijn. De dagelijkse dingen doe je zelf.

Je verwerkt pijn, gemis, gedachten, liever zelf, want anderen kunnen iets vinden van jou.

Je staat graag en vaak voor een ander klaar, lost graag dingen op. Bent daar super creatief in, maar zelf word je niet begrepen. Waardoor jij niet de hulp terug krijgt die jij wel verwacht.

Je houdt je sterk, houdt vol, want jij kunt de hele wereld aan.

Je hebt wel diepe verlangens om jouw leven anders te leven, delen doe je niet. Door angst dat anderen jouw verlangens raar vinden.

Reacties als:

  • Past dat wel bij jou?
  •  Zou je dat wel doen?
  • Moet je niet eerst…….een opleiding, wachten tot de kinderen groot zijn, wachten op de perfecte omstandigheden
  • Is dat wel verstandig?
Hierdoor blijf je doen wat je altijd doet en ben je aan het overleven. 

De oplossing zit in jou. Jij kunt voor verandering zorgen.

Hoe zou het voor je zijn als je:

🍀een ritme hebt die jou past waarin tijd is voor jezelf, gezin en/of partner. Zodat je energie er op vooruitgaat. Mensen dat aan jou zien en je complimentjes krijgt van de mensen die van jou houden.

🍀kunt stoppen met hard werken. 

🍀 de verantwoordelijkheid van jouw werk op kantoor kunt laten. Waardoor je rust ervaart in jouw hoofd. Zodat je echt thuis kunt zijn in plaats van op twee of drie plekken tegelijk.

🍀tijd hebt voor jezelf zonder schuldgevoel. Waardoor je de tijd echt ervaart als cadeautje. Hiermee laad jij je op. Kun je daarna veel meer hebben dan alle keren dat jij dacht dat jij alles moest doen.

🍀doet waar jij al een tijd van droomt, dat wat jou en jouw partner/gezin gelukkig maakt. Dat dat niet in één keer hoeft, wel in kleine stapjes. 

🍀de shit in jouw leven kunt omzetten naar een bron van inspiratie

Marleen Sahetapy Fotografie - Wendy Marsman BIB-53

Van een leven ervoor, naar een super gaaf leven erna

Je hebt onlangs of langer geleden iets meegemaakt waardoor jij en jouw leven werden stilgezet. Of in jouw familie heeft iets plaatsgevonden waar jij nog last van hebt. Je vindt het moeilijk om daarvan los te komen.

Om jou heen ging alles door en jij bleef waar je was. Je hebt jouw leven weer opgepakt. Doet dat om te overleven.

Je merkt dat dat niet meer het leven is dat je nu wilt. Er is een leven voor en een leven na, maar je weet nog niet hoe dat vorm te geven. Je hebt het wel geprobeerd, maar stuit regelmatig op ongevraagd advies van mensen die van jou houden. Je denkt dat zij gelijk hebben en vind jezelf daardoor klein, waardeloos omdat het steeds niet lukt om te veranderen.

Je ging daardoor van baan naar baan of starte een webshop om daar energie uit te halen. Steeds weer kom je uit op hetzelfde. Dit is het toch niet.

Je vind het meer dan ooit tijd dat jij mag gaan doen waar je goed in bent, waar jouw passie ligt en waar je energie van krijgt.

Je weet dat je niet de hele wereld kunt redden door hard te werken, steeds voor een ander klaar te staan. Je weet dat je daarmee jezelf enorm tekort doet. Je hebt al om hulp gevraagd en steeds werd het net niet wat je ervan had verwacht. 

Je zoekt een ervaringsdeskundige die niet alleen met jou meekijkt, maar ook met jouw gezin en/of werk. 

Je weet dat een nieuw leven opbouwen mogelijk is, je weet alleen nog niet hoe en wat.

Net als ik ben jij in staat om een ritme op te bouwen die passend is bij jou. Waarbij je wel werkt, er voor jouw gezin kan zijn. En waarin vooral tijd is voor jou

Het is zeker mogelijk om na een periode van stilstaan en zoeken een leven te bouwen die anders is dan ervoor. Ik denk daarbij aan het missen van een dierbare, echtscheiding, verlies van gezondheid, miskraam of miskramen, het ervaren van burn-out. Het hebben van ouders die nog verdriet ervaren van vroeger en je daardoor schuldig voelen dat jij wel een vrij leven wil leiden. Het niet hebben van kinderen terwijl je daar wel een grote wens voor hebt of had. 

Angst om terug te vallen in de pijn van toen en angst voor wat anderen nu van jou vinden, hoeven geen belemmering te zijn om te gaan staan voor wat jij wil. Of eigenlijk achter wat jij wil. Sterker nog, dit wordt uiteindelijk jouw boost voor de toekomst.

Ook jij bent in staat om jouw leven te leven die past bij jou. In drie maanden gaan we samen 1x per 2 weken in gesprek. 

Ik leer je

Wie je bent en wat jij echt leuk vindt. Waar krijg jij energie van en doe je daar genoeg van? Wat hield jou tegen en wat is voor jou nodig om dat te stoppen?

Hoe je pijn in jouw leven kunt verweven. Hoe je ernaar kunt luisteren, hoe je de pijn als boodschap kunt gebruiken en dat kunt uitbouwen naar een grote bron van inspiratie.

Hoe je stapje voor stapje jouw verlangen kunt leven.

Stoppen met hard werken. Zodat je overzicht krijgt bij alles wat je doet.

Hoe je weer leuke dingen voor jezelf in plant zonder daarbij een schuldgevoel voor de ander te ervaren.

Hoe gek je ook bent op jouw partner en/of jouw kinderen, ik leer je de balans te houden tussen hun tijd en jouw tijd.

Hoe je stopt met luisteren naar ongevraagde adviezen.

Hoe je jouw dierbaren meeneemt in jouw veranderproces. Zodat je dichterbij elkaar komt en een veel fijnere verbinding ervaart tussen jezelf en de ander.

Kortom alles wat jij nodig hebt om te kiezen voor jezelf, komt aan bod

Ervaringen van zij die jou voorgingen:
Ik wist niet eens dat ik mezelf klein maakte. In drie maanden heeft Wendy mij met een aantal k** vragen inzicht gegeven in hoe ik mijzelf voortdurend klein maakte. De whatsappgroep heeft mij een veilige oefen omgeving gegeven en leverde mij vriendschappen voor het leven op. Ik ben nu vol vertrouwen in mijn gevoel en intuïtie.
Judith Fonteijn
Al een poosje liep ik rond met een onbestemd gevoel. Een grote onvervulde kinderwens, vragen over de zin van mijn bestaan. Wendy trok mij liefdevol toch duidelijk uit mijn rol, waardoor ik nu uit mijn hoofd, meer in mijn lijf en vooral in mijn eigen keuzes ben gaan staan. Wendy heeft mij onwijs goed gespiegeld en vragen gesteld waardoor ik mij zoveel meer bewust ben van mijn gedachten en gedrag.
Iris Roeters
Wendy voelde haarfijn aan wat ik nodig had. En zorgde ervoor dat ik het ook echt ging voelen. Daardoor ging ik mijn wensen en taken efficiënt inzetten. Ik ben meer mijzelf en zo een leuker mens geworden, voor mijzelf en voor mijn omgeving. #aanrader #driemaandentraject #groei
Liesette Hensen
En zij ook:
Ik had mijn zelfsabotage monster ontmoet en recht in zijn snufferd gekeken.Dat was blijkbaar nodig want al in de auto naar huis voelde ik me zo verschrikkelijk opgelucht. Mijn schouders zaten nog nooit zo laag. Het ene na het andere inzicht vloog bij mij binnen en alles viel op zijn plek. Ik wil meer Wendy! Ik ben moeder van 2 kleine kindjes, ondernemer, moet mijn zusje missen en herstel van een burn-out. Ik zat in de slachtoffer rol en alles voelde moeilijk. Ik zie het effect van mijn transformatie op mijn gezin. Eye opener. Door goed voor mezelf te zorgen, zorg ik ook voor mijn gezin. Voor mezelf en voor de mensen waar ik van hou.
Arina Kuijpers
In 2016 startte mijn coachingstraject bij Wendy en in 2017 maak ik mooie stappen. De stappen waarvan ik hoopte dat ik ze zou maken. Wendy weet met haar gevoel, intuïtie en doortastende vragen exact de juiste snaar te raken. Dankzij de inzichten die ik bij haar opdeed, kijk ik nu met vertrouwen vooruit. Wendy is in staat om rust, vertrouwen en overzicht te creëren tijdens een gesprek. Ik heb een goed gevoel overgehouden aan al onze gesprekken. Lieve Wendy nogmaals mijn dank voor een ontzettend fijn traject! Nog dagelijks denk ik aan hetgeen ik leerde bij en van jou.
Kelly de Baat
Wendy bezit de kwaliteit om de mooie delen in een mens te zien (al naar een eerste contactmoment), ook al zijn deze ondergesneeuwd. Ik had niet meer de energie om uit bed te komen en was de zin in mijn leven verloren. Ik voelde me waardeloos en de wereld om mij heen was grijs en grauw en ik wist niet meer wie ik was. Wendy begon vanaf afspraak één met het voeden van de mooie delen in mij (die bezit ieder mens). Wendy had zoveel geduld en vertrouwen en bleef maar voeden zodat ik het stapje voor stapje zelf ook steeds meer ging geloven. Voor het eerst in mijn leven voel ik wat ik waard ben en hoeveel ik te bieden heb en waar mijn kwaliteiten liggen.
Bianca Wolters
Marleen Sahetapy Fotografie - Wendy Marsman BIB-213

Ik ben Wendy Marsman, en ik coach als ervaringsdeskundige vrouwen en mannen die door een gebeurtenis in hun leven zijn stil gezet. Moeite hebben om daar uit te komen en veel ongevraagd advies krijgen.

In 2011 verloren wij ons jongste zoontje en door die gebeurtenis heb ik mijn leven anders in gericht. 

Waar ik ervoor nog hard ging werken om gezien te worden, deed wat een ander van mij verwachtte, kon ik nu met groot gemak ongevraagd advies naast mij neerleggen en gewoon mijn eigen ding doen.

Gaandeweg merkte ik dat anderen dat advies niet zo simpel naast zich neer konden leggen en ben ik mijn expertise gaan doorgeven. 

Middels coaching en training, individueel en in groepen.

Ik weet als geen ander hoe het is om te veranderen en daarbij moeite te moeten doen om mijn omgeving daarin mee te nemen. 

Ook hoe het is om een leven op te bouwen na een heftige gebeurtenis. Tegen ongevraagd advies in te gaan en gewoon je eigen ding doen.

Kiezen voor jezelf vraagt om communicatie, verbinding en zelfliefde. 

Hoe werkt mijn coaching het beste voor jou:

Twee wekelijks

Je hebt iedere twee weken gedurende drie maanden een gesprek via Skype. Skype kan ook omgezet worden naar een gesprek in mijn praktijk. De gesprekken duren maximaal 1 uur. Ik hang niet op als ik voel dat jij vlak voor een doorbraak zit. Dat zou zonde zijn.

Ondersteuning via whatsapp

Je krijgt ondersteuning via de whatsapp groep. Van maandag tot vrijdag met uitzondering van het weekend krijg je antwoord op al jouw vragen. Hierdoor is nooit vertraging in jouw ontwikkeling. Het is aan jou om de vraag daadwerkelijk te stellen.

Familieopstelling

Werken met systemische vragen waardoor jij en ik heel snel tot de kern van jouw verhaal komen. Doordat jij de oorzaak van jou gedrag snel onder de knie hebt, kun jij direct nieuwe keuzes maken.

Gesprekken op vaste dagen

Je weet waar je aan toe bent. Op welke dag en op welk tijdstip. Mijn coachingsessies vinden meestal plaats op maanden, dinsdag en donderdag. Avonduren zijn in overleg mogelijk.

Let op! Bij dit programma ontvang jij mijn training 'hoe ga je om met ongevraagd advies' cadeau.

Deze training geeft jou handvaten om te kunnen communiceren over jouw keuzes, te communiceren met mensen die weerstand bieden. Daardoor kun je op elk moment de verbinding aangaan met de mensen die jou proberen op jouw plek te houden.

Mensen die het niet gewend zijn dat jij op een andere manier gaat leven. Doordat je weet hoe je de verbinding kunt aangaan, heb je een keuze om mee te gaan met deze mensen of voor jezelf te kiezen. En/of daar een guldenmiddenweg in te vinden.

Je leert hoe jij jouw plek kunt innemen, wat daarvoor nodig is. Je hebt vooral een dag vol plezier Je ontmoet de andere deelnemers. Je ontvangt een fijne gezonde en lekkere lunch. Deze dag werkt nog lang door.

Dit is wat een vorige deelnemer over deze dag zei: ‘Jeetje Wendy, al onze gesprekken samen vielen op die dag ineens in elkaar. Zo waardevol dat ik deze dag heb mogen meemaken.’ 

Veel gestelde vragen

Jouw investering voor het hele traject is 2250 euro ex BTW. Dat is inclusief alle gesprekken EN de bonus t.w.v. 250 euro ex BTW. Mijn eendaagse training hoe leer je met ongevraagd advies omgaan. En inclusief ondersteuning via whatsapp. Betaling vooraf het liefst in één keer. Betalen in termijnen graag in overleg. Een kennismakingsgesprek is mogelijk, bel mij dan op nummer 06-28102935. 

Neem dan contact met mij op via 06-28102935 of via mail@wendymarsman. We maken dan een kennismakingafspraak om te voelen of we een klik hebben.

Ja, dat kan. Neem daarvoor contact met mij op via mail@wendymarsman.nl

In ieder geval 1x per twee weken een gesprek van maximaal een uur via Skype of telefoon. Daarnaast oefen je gewoon tijdens de dingen die jij toch al deed. Dit kost dus geen extra tijd. Levert je wel tijd op!

Ja, dat is. Je komt naast deze gesprekken in een van mijn whatsappgroepen. Daarin kun jij iedere dag jouw vragen, inzichten of rotmomenten delen.

Na ongeveer 8 weken wordt mijn training gegeven die als bonus bij dit traject zit. Hierna ga jij een kantelmoment ervaren en voel jij dat jij al bijna bent waar jij wil zijn.

 

Mensen die mij deze vraag stellen, zijn vaak een ster in het meenemen van de shit van de ander.

Dus, ja, jij bent verplicht aan de groep deel te nemen. Het brengt je veel. Oa dat jij de shit/verantwoordelijkheid kunt laten bij wie het hoort. Dit kun jij direct toepassen in jouw dagelijks leven.

Ja, jij kunt deelnemen. Waarschijnlijk ben jij ooit jouw webshop begonnen om naast jouw werk iets te doen waar jij energie van krijgt. Ben je nog te weinig zichtbaar en is jouw webshop waarschijnlijk nog een masker om niet zichtbaar te zijn. Ik help jou bij het zichtbaar worden. Dat verdien jij!

Nee. Ik werk niet met verzekeraars samen. Dit is voor mij een bewuste keuze en kent een systemische achtergrond en is een te lang verhaal om hier neer te zetten. Wil je hier meer over weten, bel mij dan op nummer 06-28102935. Vraag eens bij de belastingdienst na of jij mijn traject vergoed kunt krijgen. Je wordt namelijk wel degelijk opgeleid tot communicatiedeskundige op het gebied van grenzen aangeven, eigen regie, verantwoordelijkheid nemen en laten, emotionele balans en houding en gedrag.

Ja, dat kan zeker. Meestal gaat de factuur naar jou en ontvang jij een vergoeding van jouw werkgever. Een enkele keer werkt de werkgever met een offerte. Jij bent en blijft verantwoordelijk voor jouw proces en daardoor ook verantwoordelijk voor wat jij jouw werkgever meldt over jouw ontwikkeling of wat wij besproken hebben tijdens onze gesprekken.