Wat leuk jou hier te ont-moeten
Wat leuk jou hier
te ont-moeten

Wendy Marsman

Ik ben Wendy Marsman en was vroeger een meester in twijfelen. Ik durfde niet te kiezen voor mezelf. Ik moest van alles. Ik luisterde naar de mening, oordeel en houding van mensen met wie ik omging. En nog erger, ik handelde en leefde daarnaar. Ik maakte mezelf daardoor zo klein en onzichtbaar.

Om gezien te worden, ging ik  heel hard ging werken. Moe was ik iedere dag. En op sommige momenten zelfs uitgeput.

Daardoor werd ik kribbiger en ging onze relatie moeizamer. Dat had ook effect op onze kinderen.  Woedeaanvallen, driftbuien, buikpijn, eczeem en slecht slapen waren alleen nog maar de zichtbare effecten.

Alles werd anders toen wij in 2011 plotseling en onverwacht ons jongste zoontje verloren.

Eerst was er het verdriet en daarna de eye opener!

Ik voelde aan alles dat het leven veel te kort is om te doen waar ik niet blij van word. Het werd mijn tijd. Mijn leven.

Ik ging mijn leven leven. Om dat te kunnen doen, nam ik tegendraadse keuzes, wel keuzes die voor MIJ en MIJN gezin goed waren en zijn. Ik ging terug de schoolbanken in. 

Via de kindercoachopleiding en Ik leer leren bij Tea Adema kwam ik terecht in de opleiding tot coach bij Havital.nl waar mijn keuze voor het leven helemaal niet zo’n tegendraadse keuze bleek. Eindelijk werd ik gezien!

Ik startte mijn praktijk in 2013 en dat ging zo goed, dat ik in 2016  ontslag nam om volledig mijn passie te leven! 

Mensen helpen met het opbouwen van een nieuw leven na het moeten ervaren van een zware, soms onverwachte, gebeurtenis.

En dat dwars door het moeten ontvangen van ongevraagd advies heen.

Ik sta voor een makkelijk leven. Dat is niet altijd zo geweest. Ik had de dood van ons zoontje Lennart nodig om te beseffen dat heel veel uren werken, altijd klaar staan voor werkgever en mensen die niet lekker in hun vel zitten, van zelf sporten naar het brengen en halen van de kinderen naar en van hun sport, niet mijn droomleven was. 

Wendy Marsman

Verbinder en inspirator

Tijdens mijn opleiding tot coach deelde ik mijn wens om mijn proces van het opbouwen van een nieuw compleet ander leven, te delen. Bij Havital.nl leerde ik namelijk wat ik deed en hoe ik het deed. In stapjes. Echt hele kleine stapjes. Ik leerde daar ook dat wat ik deed, best bijzonder was en is. 

Misschien herken je het wel dat je blijft steken in de zwaarte van een gebeurtenis. Je krijgt oordelen en vooral heel veel ongevraagd advies op je pad.

Dat advies brengt je aan het twijfelen waardoor niets van een verlangen overblijft. Of…..bijna niets. 

Hierdoor kom je in de vicieuze cirkel terecht. Je weet dan niet meer hoe je er uit komt. Want je bent moe, hebt geen zin in gedoe en je wil je vrienden, familie en/of collega’s geen pijn doen. 

Door Lennart weet ik dat het leven veel te kort is, en leven een geboorterecht is. 

Daardoor moet ik niet zoveel meer, mag ik wel vanalles.  Leef ik nu mijn leven op mijn tempo. Vol passie, plezier en verbinding. En dat geef ik door! 

Kiezen voor jezelf vraagt om communicatie, verbinding en zelfliefde en ik wil jou graag laten ervaren hoe jij dat met groot gemak zelf kunt inzetten.

Heb je een vraag of opmerking voor mij, vul dan het contactformulier hieronder in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.

Ik vind het leuk om je te spreken!

Liefs,
Wendy

Je naam*

Je e-mail*

Onderwerp

Je bericht