Gratis mini training voor jezelf kiezen

28 augustus tot en met 1 september

Helaas! De meest toffe mini course is alweer voorbij! Spijt dat jij niet mee hebt gedaan? 

Klik op de button hieronder om de audio’s te kopen zodat jij ook de opdrachten kunt doen voor meer bewustwording in jouw dagelijkse handelen, communicatie en voelen.

Deze training is voor jou als jij:

jouw hart wil volgen

Hou jij alle ballen in de lucht, ben jij druk met jouw gezin, zorgen voor andere mensen, vergeet jij jezelf?

een fijne agenda

Staat jouw agenda vol met afspraken die jou geen energie geven of op zijn minst niet laten doen wat jij wel wil? Waar JIJ zin in hebt?

advies zelf wil volgen

Jij weet heel goed hoe een ander voor zichzelf kan kiezen, maar vergeet jouw advies zelf uit te voeren.

Verbinding

Wil jij weer verbinding met jezelf en daarmee ook met mensen die jou op weg kunnen helpen?

We gaan samen:

  • Onderzoeken wat jou nu nog tegenhoudt om voor jezelf te kiezen
  • Overzicht creëren in jouw agenda 
  • Meer tijd voor jou creëren voor de dingen waar JIJ energie van krijgt!
  • negatieve overtuigingen omzetten naar positieve overtuigingen 

 

Jij krijgt van mij:

  1. communicatietools om te kunnen communiceren VOOR jezelf! 
  2. iedere dag opdrachten die jou inzicht geven in wat jij doet, hoe jij je gedraagt en communiceert en ook wat jou dat oplevert.
  3. iedere dag een live uitzending in mijn facebookgroep, na aanmelding ontvang jij van mij de link. 
  4. veel lol!

 

Deze training is een kleine samenvatting van al mijn coachings in de afgelopen jaren en zit boordevol inzichten. Mijn bedrijf bestond op 2 augustus 4 jaar en ik wil alle inzichten van de afgelopen jaren graag met jou delen. 

Ik heb ongelooflijk veel zin om deze 5 daagse te geven! De voorpret was al zo leuk! Als jij durft te delen in mijn facebookgroep, dan is de kans groot dat jouw vraag, lijst of uitdaging live wordt gecoacht! Daarbij hou ik rekening met jouw privacy. 

Meer informatie over de werking van de training krijg jij na aanmelding.

Heb jij wel eens advies gegeven aan jouw vriendin, collega, familie over het laten liggen van bijvoorbeeld:

de strijk, de was, schoonmaken, ‘ah joh, ga nou eens iets leuks doen’, trek het jou niet zo aan, ……….wil jij dan deze training delen aan die prachtige vrouw?

Dat kan door op een van de deelknoppen onderaan deze pagina te klikken. Dank je wel alvast voor het delen! 

 

Hoe kies ik voor mij?Die vraag spookte heel lang door mijn hoofd en door mijn lijf. De mini-course “ hoe kies ik voor mij “ kwam op mijn pad. Voor ik er over na kon denken, heb ik mezelf aangemeld. Wow wat had ik gedaan, kan ik dat wel, is dat niet vreselijk moeilijk en confronterend? Ja ik kan dat, ja het is vreselijk moeilijk en ja het is confronterend. Maar jeetje wat een bevrijding en verlichting toen ik mezelf bekeek en al helemaal aan het eind van de week.Er kwam een prachtig mooie krachtige vrouw naar boven. Ik kan oprecht zeggen dat ik mezelf heb gevonden, ik kies bewust voor dat wat ik wil, ik voel me bevrijd en licht. Nu kan ik tegen mezelf zeggen dat makkelijk mag, het hoeft niet moeilijk. Leun eens achterover en geniet van dat wat ontstaat, geef je kinderen de ruimte om dingen zelf te doen. Ik stel nu een bewuste hulpvraag. Ik luister nu naar mezelf en ik hoor nu ook zoveel meer! Dankzij de prachtige inzichten die Wendy mij heeft leren zien, door het leren kijken naar mijzelf en wat mijn handelen met anderen doet, maar vooral de tools om hier in te blijven groeien zijn van onschatbare waarde. Het was een heerlijke, confronterende maar bovenal bevrijdende reis.
21314770_1403627679757576_3584676019738912275_n
Annemiek Roos
Gezinsmanager en vrijwilliger

Dit delen: